Gezamenlijk heeft Kooiman Marine Group een rijke historie en uitgebreide ervaring opgebouwd in de binnenvaart, zeevaart, visserij en haveninrichtingen. Ook in 2018 hebben wij met ons gedreven team schepen gerepareerd, technische uitdagingen getrotseerd en bijzondere projecten opgeleverd. Onze hoogtepunten willen we graag met u delen en ook in het komende jaar staan wij weer voor u klaar. Wij wensen al onze relaties fijne feestdagen en een succesvol 2019!

Oplevering hybride patrouillevaartuig aan havenbedrijf Rotterdam

Kotug International krijgt Kooiman towing pinnen

Afgelopen jaar heeft Kooiman Marine Group een Kooiman Omega Pin en een Kooiman Delta Pin geleverd voor ’s werelds grootste Rotortug, de ART 100-46 ‘RT Raven’, die in januari 2018 is gedoopt. Ook benieuwd hoe de Kooiman Gamma Pin, Omega Pin of Delta Pin uw sleepwerkzaamheden kunnen verbeteren?

Ombouw Prins 1 en Prins 2

In de praktijk kun je vele uitdagingen tegenkomen, zo ook bij de ombouw van de Prins 1 en de Prins 2. Éen van deze uitdagingen was om de schepen geschikt te maken om aan de nieuwe milieueisen te voldoen en de werkzaamheden in de Gijster te kunnen uitvoeren. Wil je meer weten over dit project?

RPA 8 genomineerd voor KNVTS schip 2018

“De samenwerking verliep echt constructief en de betrokkenheid bij dit project was van beide kanten zeer goed.”

Dirk van Reijendam, general manager DC Dredging

Oplevering sleephopperzuiger
DC Brugge

Aan het roer

Marc Suurmeijer is dit jaar begonnen met zijn nieuwe uitdaging als werfdirecteur bij Scheepswerf Kooiman Van Os BV.

Verbouwing
MTS Natalie

Medio oktober is het schip de helling op getrokken en doorgetrokken de moderne scheepsbouwloods in. Wij zijn druk bezig met de ingrijpende verbouwing.

In het begin van 2018 is het MS Dorothea aangevaren. Gelukkig hebben wij op Scheepswerf Kooiman Hoebee alle schade aan het mts Dorothea met succes kunnen herstellen. Wil je meer weten over onze reparatiemogelijkheden?

De vakmensen van Kooiman Scheepsinterieurbouw hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze hebben oog voor detail, een fraaie afwerking en functionaliteit. De woning van het binnenvaartschip Devotion is hier een mooi voorbeeld van. Dit jaar heeft Kooiman Scheepsinterieurbouw deze volledig verbouwd.