GroenErvaren E-magazine, editie 15


Een mooi jaar om op terug te kijken

Normaal gesproken schrijven wij geen voorwoord in het GroenErvaren e-magazine maar vertellen wij liever gelijk jouw verhaal. Toch willen wij graag een aantal woorden met jullie delen.


Maureen en ik kijken terug op een mooi jaar, zowel zakelijk als privé. Wij doen ons best om iedere maand weer een editie te maken met tips, trends en ander nieuws voor de maritieme ondernemer en professional. In het afgelopen jaar zijn wij gestart met drie unieke rubrieken;
Jong Maritiem Professional – Een rubriek over jongeren met ambitie en passie voor de maritieme sector, Womans Talk – Een rubriek over vrouwen in de maritieme sector die hun ‘mannetje’ staan en trots zijn op hun functie en als laatste de rubriek De Opvolgers - Een rubriek over ondernemersfamilies en het ondernemen van toen en nu.

Het is gaaf om te merken dat het GroenErvaren e-magazine (nog) steeds beter gelezen én gedeeld wordt. In de eerste plaats willen wij onze partners bedanken voor het vertrouwen in ons en in dit unieke concept. Ook aan de trouwe lezers; bedankt!

2019 wordt een vele opzichten een spannend jaar voor de binnenvaartondernemer, zeker op het gebied van Groener Varen. Wij volgen de ontwikkelingen en oplossingen op de voet en hopen in het nieuwe jaar ook weer ons steentje bij te kunnen dragen. Ons motto is niet voor niets ‘Share, Learn and Succeed’.


Tot in 2019!