Stap aan boord bij Waterjobs.nl

In deze klantenreview lees je meer over Waterjobs.nl en hoe Rob je kan helpen bij de zoektocht naar én het vinden van (technische) personeel.

"Rob heeft ons in een korte tijd goed leren kennen en helpt ons echt verder.”

Marinus van Dam,

Dept. Director

Lowland International

De website Waterjobs.nl is dé maritieme vacaturesite van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een baan of een vacature wilt aanbieden in deze sector, bij Waterjobs.nl ben je aan het juiste adres. Wij gaan in gesprek met Rob van Akkeren over zijn bedrijf.

Wat is er uniek aan Waterjobs.nl?

Ik maak graag persoonlijk kennis. Zo bouw ik een band op en leer ik bedrijven goed kennen. De achtergrondinformatie over het bedrijf of de vacature is erg belangrijk, daardoor kan ik eventuele vragen goed beantwoorden.

Wat zijn de verschillende kernactiviteiten?

Wij bieden bedrijven en werkzoekenden een platform waarop ze zelf de vacatures of CV kunnen plaatsen op ieder gwenst tijdstip, 24/7. Zij kunnen deze vacatures of CV op eenvoudige wijze zelf managen en updaten. Uiteraard kunnen wij je ook ontzorgen op dit gebied. Een groot voordeel!

Daarnaast bieden we bedrijven ook extra promotiemogelijkheden door het plaatsen van online banners.

Welke toegevoegde waarden biedt je de maritieme sector?

De vacatures plaatsen we niet alleen op onze website maar promoten we ook uitvoerig via social media. Online zichtbaarheid is heel belangrijk!

Het gebruikersgemak van de website via de smartphone of tablet is ook een plus, zeker in deze tijd. 60% van alle bezoekers van de website gebruikt hiervoor namelijk een smartphone of tablet.

Rob van Akkeren is nu ruim een jaar actief bezig met zijn vacaturebank voor banen op het water of aan de wal en inmiddels maken veel gerenommeerde bedrijven gebruik van zijn diensten, waaronder Lowland International Group NV.
Wij vragen Marinus van Dam, Dept. Director Lowland International, waarom hij graag gebruikt maakt van Waterjobs.nl

Kun je ons iets meer vertellen over Lowland International Group NV?

Lowland International Group NV bestaat sinds 1993. Wij zijn een internationaal opererend scheepvaartbedrijf en specialist op het gebied van (total)managment van schepen en het leveren van personeel in de scheepvaart en offshore.

Hoe ben je in contact gekomen met Rob, Waterjobs.nl?

Rob heeft mijn collega gesproken tijdens de beurs. Via hem kwamen wij met elkaar in contact. Zijn visie en de manier waarop hij werkt sprak mij aan, daarom zijn wij zaken gaan doen.

Rob helpt ons met het plaatsen en promoten van onze openstaande vacatures. Wij maken graag gebruik van zijn netwerk en diensten

Wat kun je ons vertellen over de samenwerking?

Ik vind Rob een heel prettig persoon om mee samen te werken. De communicatie verloopt heel soepel en het bevat korte lijnen. Hij heeft het bedrijf Lowland International Group NV in een korte tijd heel goed leren kennen en weet daardoor waar onze behoeften ligt en waarmee hij ons van dienst kan zijn.