Windex Axial Fans zijn speciaal ontworpen voor het gebruik aan boord van schepen. De ventilatoren zijn geschikt voor kanaalmontage, maar zij kunnen ook direct op of onder het dek worden gemonteerd. De fans zijn van hoge kwaliteit en kunnen onder alle omstandigheden blijven functioneren. Ze zijn efficient en verbruiken een laag vermogen.

WindeX Axial
Fans

Windex Closable Grids zorgen niet alleen voor een mooie afwerking maar zij ook gemakkelijk in gebruik. De roosters zijn uitgevoerd in RVS en kunnen in één handomdraai geopend of afgesloten worden, wel zo makkelijk!

WindeX
Closable Grids

Windex Ventilation Cowls zijn speciaal ontworpen om gevoelige gebieden aan boord van uw schip te beschermen. Door het geavanceerde ontwerp voorkom je water in de ventilatoren. Deze beschermkappen zijn beschikbaar in alle maten en worden gekenmerkt door de lange levensduur en het minimale onderhoud.

WindeX
Ventilation Cowls

WindeX Engineering BV is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in klimaat controlesystemen. Wij verzorgen het complete proces - van ontwikkeling, assemblage en instructie tot aan het onderhoud van uw installatie. Bent u op zoek naar een geschikt klimaatsysteem? Wij helpen u graag verder.

WindeX
Air handling units