'Het resultaat van samenwerking.'

Kooiman Marine Group is een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepsbouwers met groot oplossend vermogen. Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen. Op efficiënte wijze biedt Kooiman Marine Group een complete dienstverlening op maritiem gebied aan.


Tijdens Maritime Industry praten wij u graag bij over onze nieuwste ontwikkelingen. U bent van harte welkom op onze stand F127.


Schroevendok Kooiman Hoebee

Het schroeven dok bij Scheepswerf Kooiman Hoebee heeft de afgelopen tijd niet stil gelegen. Door de ruime afmetingen van het dok, tot een scheepsbreedte van 20m en met een diepgang boven de balken van 4m, weten ook vele bagger aannemers ons drijvende dok steeds beter te bereiken.

Vakkundig onderhoud, reparatie en revisie

Bij Scheepswerf Kooiman Van Os in Yerseke zien we niet alleen maar visserij schepen. Steeds meer werkschepen, pontons en aluminium vaartuigen bezoeken onze werf. Ook op locatie kunnen wij u goed van dienst zijn. Zo hebben we pas nog werk verricht op locatie en de Heyn van Wagenborg bijgestaan met een acuut probleem. Scheepswerf Kooiman Van Os is gelegen aan de Oosterschelde, centraal tussen Antwerpen en de Drechtsteden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Verbouwing MTS Nathalie


In editie 15, november 2018, berichtte we over de start van verbouwing van de tanker “Nathalie”. Het was een grootschalige verbouwing waarbij we het schip dubbelwandig hebben gemaakt, een verlenging hebben gerealiseerd van 21 meter en niet alleen tanks hebben geplaatst maar ook hebben verhoogt. Vanwege de scherpe regelgeving was het een uitdaging om het schip voor het einde van het jaar weer in de vaart te hebben. Maar het is ons gelukt! In week 51 hebben we haar succesvol opgeleverd.

Een ware passie voor scheepvaart drijft ons elke dag weer om met elkaar hard te werken voor de klant. We blijven ons ontwikkelen en verbeteren, we leren van elkaar en ondersteunen waar nodig. We doen gezamenlijk waar we echt goed in zijn, het leveren van innovatieve en zuiver klantspecifieke oplossingen in de maritieme sector. Beschik jij over dezelfde passie en mentaliteit?

Volg ons via: