Uw veiligheid,
onze prioriteit
.

Al sinds 1967 is Polmai Brandbeveiligingen een bekende speler in de binnenvaart, zeevaart en het MKB. Zij verzorgen voor u het onderhoud en de levering van alle brandblusmaterialen, brandblusinstallaties en veiligheidsmiddelen.

Voor welke diensten kunnen we bij Polmai terrecht?

Polmai B.V. levert en onderhoud een heel scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Met deze kwaliteitsproducten kun je er altijd vanuit gaan dat je werkomgeving veilig is. Naast de levering en het onderhoud beschikken wij ook over een gespecialiseerd team die de brand- en veiligheidsmiddellen periodiek keurt en certificeert. Zo waarborgen wij de kwaliteit.

Kun je nog iets meer vertellen over jullie vak?

Uit onderzoek blijkt dat vele beginnende branden worden geblust met blustoestellen of brandslanghaspels maar succesvol blussen is alleen mogelijk met regelmatig geïnspecteerde en goed onderhouden blusapparatuur. De veiligheid wordt aanmerkelijk vergroot en het risico van brandschade wordt hierdoor beperkt.


Wij zijn een door NCP erkend REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Onze monteurs zijn opgeleid in het kader van de Regeling voor de Erkenning van onderhoudsbedrijven kleine blusmiddelen (REOB).

Samen met alle kwalificaties die hiervoor zijn vereist weten wij als geen ander wat de gevolgen van een beginnende brand kunnen zijn en hoe dit in veel gevallen voorkomen had kunnen worden. Wij kunnen onze klanten dus goed adviseren bij het opstellen van een praktisch veiligheidsplan.

Wat maakt jullie uniek?

Kostenbeheersing wordt steeds belangrijker, maar mag uiteindelijk niet ten koste gaan van de betrouwbaarheid en veiligheid aan boord van schepen of in jouw bedrijf. Daarom bieden wij producten en diensten aan tegen een concurrerende prijsstelling zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.


Wij gaan voor de langere termijn relatie met onze klanten. Geen korte verkoop maar voor ieder een passend veiligheidspakket. De servicegerichtheid, flexibiliteit en snelheid waarmee wij werken hebben ons gebracht waar we nu zijn; een erkende veiligheidspartner voor vele gerenomeerde bedrijven. Hier zijn we bijzonder trots op!


Bezoek ons tijdens Maritime Industry op stand D128