Voorwoord


Authenthiek
Maritiem

In deze editie hebben we veel aandacht voor nieuwe maritieme projecten, reeds opgeleverd of nog in aanbouw en natuurlijk voor dé vakbeurs van de binnenvaart; Maritime Industry 2019 in Gorinchem op 7,8 en 9 mei a.s.

Eind april leverde TeamCo Shipyard het mts Somtrans LNG op aan Somtralux N.V. Een primeur voor de werf want dit is het eerste LNG aangedreven schip en tevens het grootste schip dat zij hebben afgebouwd. In dit e-magazine lees en zie je er meer over.


Bek & Verburg is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van de inzameling van scheepsafvalstoffen in de havens van Rotterdam, Dordrecht en Moerdijk. Inmiddels is de bouw van het nieuwste schip Invotis X in volle gang en vertelt Daan van Mullem, Directeur Bek & Verburg, over de duurzame technieken die gekozen zijn aan boord van het nieuwe schip.


In de rubriek 'De Opvolgers' vertellen Sjaak Oudakker en zijn zonen Yannick en Dominique over de rijke historie van het bedrijf Oudcomb B.V. en over de meest recente projecten waar zij trots op zijn.


Dank aan al onze opdrachtgevers voor wie wij deze verhalen mogen maken waarmee wij vele lezers kunnen inspireren. Authentieke verhalen van en over maritieme ondernemers, duurzame technieken, unieke projecten en gave carrièrekansen...'We love to tell stories'


Wij hopen dat je dit e-magazine met veel plezier leest en hopen je te ontmoeten
op de beurs Maritime Industry op 7,8 en 9 mei!
Maureen Verschoor en Lotte Verschoor
Merkbaar Concept BV, uitgever van het maandelijks e-magazine GroenErvaren.