Steeha BV is een jonge onderneming dat zich richt op de binnenvaart. Ondertussen hebben zij al heel wat woningen en stuurhuizen betimmerd. Wij spreken kort met Johan van der Steenhoven en André den Haan, de eigenaren van het bedrijf over het mts Rain Empress

Kun je iets vertellen over de samenwerking tussen jullie en Scheepstechniek Drechtsteden?

Sinds de start van ons bedrijf, zo'n 7 jaar geleden werken we met hun samen. De relatie is goed. Op basis van wederzijds vertrouwen leveren we vele projecten succesvol op. Onze jongens komen graag op de werf want niet alleen de locatie is top maar de faciliteiten zijn ook altijd goed geregeld.

Wat waren de grootste uitdagingen tijdens de afbouw van het mts Rain Empress?

Dat was toch wel het formaat. Het betimmeren van schepen is normaal gesproken al uitdagend genoeg. Niets is standaard en praktisch alles is maatwerk. In dit geval was het nog eens extra passen en meten. We zijn er dan ook trots op dat we aan alle wensen van de klant hebben kunnen voldoen en dat ons werk is goedgekeurd volgens de normen van Bureau Veritas.

Waarom is er volgens jou voor jullie gekozen?

Ik denk dat dit te maken heeft met de goede relatie die wij hebben met Scheepstechniek Drechtsteden. Juist als je een speciaal en uitdagend project krijgt, is het belangrijk dat je dit kunt doen met de mensen die je kent en vertrouwt. De goede communicatie onderling heeft zeker bijgedragen aan een mooi eindresultaat.

Wat maakt Steeha BV bijzonder?

Steeha onderscheidt zich van de rest door onze veelzijdigheid van denken, doen en kunnen. Wij denken in oplossingen en werken alleen met vakmensen. Mensen met passie voor het materiaal, affiniteit met de markt en liefde voor elk detail. Bij het maken van scheepsinterieurs en –betimmeringen staat veiligheid, comfort en gebruiksgemak bij ons altijd voorop. Niet alleen bij nieuwbouw van schepen maar ook in het herstellen van schades.

Wat zijn jullie toekomstplannen?

We willen voorlopig doorgaan zoals we nu doen. Het is druk en we hebben veel nieuwbouwprojecten die we in 2019 nog moeten opleveren. Daarnaast staan er ook een aantal schepen ingepland waarbij we schades moeten herstellen en zijn we druk bezig met diverse interieurbouw projecten. We hoeven ons in ieder geval niet te vervelen! Zolang wij ons werk netjes en tijdig opleveren vertrouw ik erop dat nog meer klanten zullen volgen.

'Wij wensen Reederei Jaegers een behouden vaart met het mts Rain Empress.'