Voorwoord


Authenthiek
& Maritiem

Heb je een tof project, mooi bedrijf of een unieke carrierekans waarover je onze lezers graag wilt informeren in de volgende editie? Neem dan contact met ons op!

In deze editie hebben we veel aandacht voor nieuwe maritieme projecten, reeds opgeleverd of nog in aanbouw.
Eerder deze maand leverde Scheepstechniek Drechtsteden B.V. het mts Rain Empress op aan Reederei Jaegers. Een uniek schip; klein van formaat maar groots op het gebied van techniek. In dit e-magazine lees en zie je meer over afbouw van dit unieke schip.


In dit e-magazine vertellen we je ook het verhaal van een club jonge ondernemers uit Dordrecht. Zij organiseerden op zaterdag 25 mei j.l. het hartverwarmende event 'PK's for kids'. Met dit event laat de maritieme sector zich van een andere kant zien.


In de rubriek 'Womens Talk' maak je kennis met Marleen Stuurman. Ooit begonnen als manusje-van-alles, inmiddels is zij Operations Director bij TOS (Transport & Offshore Services) Zij vertelt ons over de groei van het bedrijf en wat dit voor haar heeft betekend. Vrouwen in de maritieme sector zijn schaars en daarom zijn wij benieuwd naar dit unieke verhaal.


Dank aan al onze opdrachtgevers voor wie wij deze verhalen mogen maken waarmee wij vele lezers kunnen inspireren. Authentieke verhalen van én over maritieme ondernemers, duurzame technieken, unieke projecten en gave carrièrekansen...'We love to tell stories' Wij hopen dat je dit e-magazine met veel plezier leest.Maureen Verschoor en Lotte Verschoor
Merkbaar Concept BV, uitgever van het maandelijks e-magazine GroenErvaren.