Zonder uitzondering hoge service en kwaliteit

Sinds 2000 levert All Pumps Holland B.V. producten en diensten op het gebied van pomptechniek voor professionele toepassingen in de aannemerij, grond, weg & waterbouw, industrie, milieutechniek en scheepvaart. Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Onlangs hebben zij een nieuwe collega aangenomen, Huib den Breejen. Vanaf 1 juni vertegenwoordigt hij All Pumps Holland. Tijd om eens kennis te maken.

Wat kun je vertellen over je carrière?

Ik ben altijd iemand van de praktijk geweest. Toen ik net 16 was en mijn diploma elektrotechniek op zak had, ben ik direct gaan werken in een smederij. Ik vond het leuk om met m’n handen te werken en heb verschillende banen in de maritieme sector gehad; van allround ijzerwerker tot constructiewerker. Op mijn 19de ben ik doorgegroeid naar de functie werkplaatschef. De ervaring die ik opgedaan had op de werkvloer heeft ervoor gezorgd dat ik deze functie goed kon bekleden ondanks mijn leeftijd.

Naast het werken met mijn handen heb ik van jongs af aan al een passie voor verkoop. Het handelen spreekt mij erg aan en wanneer je alle technische ins en outs kent helpt dit je echt verder. Vanaf mijn 20ste heb ik een aantal jaren bij diverse bedrijven de directe verkoop gedaan, met name gericht op particulieren. Door een samenloop van omstandigheden ben ik vanaf 1987 in de lichttechniek terecht gekomen. Ruim 15 jaar heb ik zelfstandig lichtontwerpen ontwikkeld en was ik verantwoordelijk voor de verkoop in binnen- en buitenland. Het was een uitdagende baan want ik toentertijd deed ook zaken in Rusland en Oekraïne, vaak onder lastige omstandigheden.


Toch bleef de maritieme sector altijd trekken en ben ik tussen 2006 en 2011 aan de slag gegaan als coördinator op een scheepswerf. Gevolgd door een verkoopfunctie bij een groot bedrijf in afdichtingen ben ik uiteindelijk bij All Pumps Holland terecht gekomen. Hier hoop ik nog wel een tijdje te blijven.

Waarom heb je gekozen om voor All Pumps Holland te gaan werken?

Om diverse redenen. Zoals ik al zei werkte ik hiervoor bij een groot bedrijf. Hier duurde het lang voordat er een beslissing gemaakt werd en ik ben toch meer iemand van de korte lijnen. Natuurlijk heb ik navraag gedaan naar All Pumps Holland. Ik kreeg zonder uitzondering te horen dat het een betrouwbaar bedrijf is waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Na een aantal gesprekken was het gevoel goed. De no-nonsens mentaliteit spreekt me erg aan. Een groot deel van hun klanten zijn maritieme ondernemers en dit is voor mij vertrouwd. Naast deze industrie zullen de overige industrieën een prettige uitdaging worden. Gelukkig werken we met een goed team en zal ik zeker in het begin veel gebruik maken van de expertise van onze binnendienst.

Kun je al iets vertellen over de nieuwste ontwikkelingen binnen All Pumps Holland?

De serviceverlening blijft bij All Pumps Holland niet beperkt tot Nederland. Onlangs is het wagenpark uitgebreid met een gloednieuwe servicebus. Hierdoor kunnen we al onze klanten nog beter bereiken in Nederland maar ook in België en Duitsland en Frankrijk.

Wat zo mooi is van All Pumps Holland is dat het bedrijf ook op een andere manier buiten de grenzen denkt. Het draait allemaal om pompen, maar het bedrijf houdt er ook een voorraad boilers op na. Als de drinkwaterpomp het heeft begeven is dat één, maar zonder warm water is het leven aan boord niet te doen. In dit geval zorgt All Pumps Holland voor de oplossing.

Welk advies kun je onze lezers geven wanneer ze op zoek zijn naar pompoplossingen?

Ga eerst met ons in gesprek. Een defecte pomp vervangen voor een nieuwe ligt voor de hand maar dat is niet hoe wij werken. Als reparatie van een pomp goedkoper is dan vernieuwen, dan doen we dat. We werken als team écht in het belang van de klant.

Wil je graag meer weten over All Pumps Holland BV?