Voorwoord


Authenthiek
& Maritiem

Heb je een tof project, mooi bedrijf of een unieke carrièrekans waarover je onze lezers graag wilt informeren in de volgende editie? Neem dan contact met ons op!

In deze editie hebben we veel aandacht voor nieuwe maritieme projecten, reeds opgeleverd of nog in aanbouw. Eerder deze maand werd het mts Spera opgeleverd in Werkendam. Deze roestvrijstalen chemicaliëntanker werd gebouwd en opgeleverd aan Nico van de Geer, Spera Tankvaart BV. In deze editie wordt het unieke verhaal verteld over dit project.


Ook lees je meer over de FlexFueler 001 van Titan LNG. Dit revolutionaire LNG bunkerponton is gebouwd door Kooiman Marine Group en afgelopen week in de vaart gekomen. Een mooi staaltje techniek en innovatie van Nederlandse afkomst.


In de rubriek 'Jong Maritiem Professional' maak je kennis met Mitchel de Leeuw. Hij is werkzaam bij Scheepswerf en Machinefabriek 't Ambacht en vertelt ons meer over zijn werk en ambities. Met deze rubriek willen wij jonge mensen inspireren en laten zien welke carrièrekansen er zijn in de maritieme sector.


Dank aan al onze opdrachtgevers voor wie wij deze verhalen mogen maken waarmee wij vele lezers kunnen inspireren. Authentieke verhalen van én over maritieme ondernemers, duurzame technieken, unieke projecten en gave carrièrekansen...'We love to tell stories'

Wij hopen dat je dit e-magazine met veel plezier leest!Maureen Verschoor en Lotte Verschoor
M
erkbaar Concept BV, uitgever van het maandelijks GroenErvaren E-magazine.