Blue Rhapsody: Zorgeloos varen

Scheepvaartwinkel Marine BV is sinds 2007 de partner voor alle denkbare middelen voor de inrichting en het onderhoud aan boord van schepen. De klanten komen voornamelijk uit de cruisevaart, alhoewel binnenvaartrederijen hen ook steeds beter weten te vinden. We gaan in gesprek met Dennis-Jan Snippe over het mooie bedrijf en de bijzondere relatie met de eigenaar van mps Blue Rhapsody.

Dennis-Jan; Wat kun je ons vertellen over Scheepvaartwinkel Marine?

De relatie met onze klanten en het verlenen van uitstekende service vormt de basis van ons bedrijf. Ooit ben ik samen met mijn vader begonnen. Inmiddels bestaat ons team uit 15 man en beschikken wij over een modern wagenpark.

Dagelijks rijden we met twee vrachtwagens en bedrijfsbussen door heel Nederland, België, Duitsland, Frankrijk tot aan Italië om de bestellingen af te leveren.

Ons wagenpark hebben we uitgerust met een pompsysteem. Zo kunnen wij ook direct de smeerolie bijvullen aan boord van onze klanten, dat is wel zo makkelijk.

' Constant in Beweging, toen nog onder de naam Rederij Heijmen was onze eerste klant. Wij zijn erg trots op deze duurzame relatie.'


Dennis-Jan Snippe

Kun je iets vertellen over jullie relatie met Constant in Beweging en de afbouwwerf Teamco Shipyard?

Onze eerste opdracht hebben wij gekregen van de firma Constant in Beweging, toen nog onder de naam Rederij Heijmen. Toen hij hoorde dat ik samen met mijn vader een eigen bedrijf had gestart, belde hij direct op om een scheepstouw bij ons te bestellen. Zulke dingen blijven je bij. Sindsdien zijn ze altijd een trouwe klant van ons gebleven.

Het was dan ook extra bijzonder om ons 10-jarig jubileum te vieren aan boord van het mps Jules Verne. Één van de mooie partyschepen uit hun vloot.


Met de werf Teamco Shipyard werken we ook al jaren samen. Wij mogen de nieuwbouwschepen die worden afgebouwd regelmatig voorzien van de gewenste materialen. De samenwerking verloopt prettig want zij gaan, net als wij, voor het leveren van hoge kwaliteit en hechten waarden aan een goede werkrelatie.

Wat zijn jullie werkzaamheden geweest aan boord van de Blue Rhapsody?

Voor dit bijzondere schip hebben wij het veiligheidspakket geleverd bestaand uit; de reddingsvesten, bijboot en brandblusmiddelen. Veiligheid is overal belangrijk maar zeker aan boord van een evenementenschip. Je hebt toch te maken met de ontvangst van vele gasten aan boord. Scheepvaartwinkel Marine BV is tevens een keuringsstation van reddingsvesten. Dagelijks keuren we de reddingsvesten van bekende merken zoals Marine Pool, Plastimo en Besto.

Ook het nautisch pakket bestaand uit; gereedschappen, verf en toebehoren, scheepstouwen, reinigingsmiddelen en Total smeermiddelen hebben wij geleverd aan boord van het mps Blue Rhapshody.

Ontzorgen van A tot Z

Ons doel is om de zorg uit handen te nemen rondom de scheepsinventaris aan boord van schepen. Wij helpen u ervoor te zorgen dat alles wat u nodig hebt aanwezig is. Wij streven ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk op ieder gewenste locatie af te leveren. Aan onze vaste klanten leveren wij zelfs brandstof op locatie.


Constant in Beweging heeft bewust voor ons gekozen omdat ze weten dat wij deze zorg voor hen uit handen nemen. Zo kunnen zij zich meer richten op wat voor hun écht belangrijk is; het realiseren van een unieke beleving. Ik weet zeker dat alle gasten een bezoek aan het gloednieuwe mps Blue Rhapshody als onvergetelijk zullen ervaren!


Wilt u meer weten over Scheepvaartwinkel Marine BV?