Voorwoord


Authenthiek
& Maritiem

Heb je een tof project, mooi bedrijf of een unieke carrierekans waarover je vele lezers graag wilt informeren?
Neem dan contact met ons op!


Inmiddels zit de zomervakantie er bijna weer op. Misschien ben je al weer aan het werk of heb je nog een mooie reis in het verschiet? Wij zijn na onze vakantie met frisse energie en plezier aan de slag gegaan met, alweer de 22ste editie, van het GroenErvaren E-magazine. En er zijn genoeg verhalen te vertellen want de maritieme sector blijft altijd in beweging.


In deze editie hebben we veel aandacht voor het mps Blue Rhapsody, het evenementenschip dat sinds deze zomer op de rivieren te vinden is. Een unieke verschijning waarover de rederij, werf en leveranciers onze lezers graag alles over willen vertellen. Riemer en Geke Kingma vertellen in deze editie over de grote verbouwing, innovaties en duurzame technieken aan boord van het kvb Maranta waarbij Dolderman BV een grote rol speelde. En in de rubriek 'Womens Talk' maak je kennis met Sophie Broers, Operations Director Offshore bij Sodexo Energy & Resources Offshore and Marine. Vrouwen in de maritieme sector zijn schaars en daarom zijn wij benieuwd naar haar unieke verhaal.


Dank aan al onze opdrachtgevers voor wie wij deze verhalen mogen maken waarmee wij samen vele lezers kunnen inspireren. Authentieke verhalen van én over maritieme ondernemers, duurzame technieken, unieke projecten en gave carrièrekansen...


Wij hopen dat je deze editie met plezier leest.Maureen Verschoor en Lotte Verschoor
Merkbaar Concept BV, uitgever van het maandelijks E-magazine GroenErvaren.