MPS Blue Rhapsody; een next-level schip voor events

Foto: Robert Aarts

Interieurwensen. Wie heeft ze niet? Iedereen heeft wel een gevoel of een bepaald idee bij zijn of haar interieur. Soms heel uitgesproken, in een bepaalde stijl of kleur. Maar als het om een evenementenschip als het MPS ‘Blue Rhapsody’ gaat, hoe realiseer je dan de perfecte ambiance voor het beleven van een unieke ervaring? Bij deze vraag begint ons werk.

Medio 2014 kwam het team van Constant in Beweging met deze vraag bij Willemsen ship & yacht interior.

De opdracht was helder; het MPS Blue Rhapsody moest een uniek schip worden dat niet te vergelijken is met de bestaande varende evenementenlocaties. Echt hét evenementenschip voor nu en de toekomst.

Onze expertise en ervaring op dit gebied sloot aan op de jarenlange ervaring van Constant in Beweging in de wereld van evenementenschepen. Wij zijn in dit project verantwoordelijk geweest voor de egalisatie van de vloeren, isolatie, wanden, plafonds, tegelwerk en het complete interieur.

Het resultaat is verbluffend en aan ieder detail is gedacht. Door de kleurstelling en het gebruik van de juiste materialen is er een warme ambiance gecreëerd. Sfeer is namelijk allesbepalend voor het beleven van een unieke ervaring. Aan boord van het MPS Blue Rhapsody zijn er geen concessies gedaan aan kwaliteit, luxe en comfort. Er zullen zeer uiteenlopende events worden georganiseerd en de uitdaging voor ons was het creëren van een ambiance waarin elke gast zich prettig voelt.

Gezien het unieke design van het schip hadden wij een extra uitdaging op het gebied van zichtlijnen en akoestiek. Ook dit is extreem goed gelukt. Door de goede samenwerking met de opdrachtgever, de architect, TeamCo Shipyard en andere leveranciers kunnen we het MPS Blue Rhapsody met recht als ‘next level’ bestempelen.

Wat u als gast te wachten staat?
Ongeëvenaarde events op een schip waarvan u versteld zult sta
an.


Wilt u meer over Willemsen ship & yacht interior weten?

'Wij hebben een hoog ambitieniveau als het gaat om ontwerp en vormgeving en beschikken over de productiefaciliteiten om uw wensen waar te maken'


Toine Willemsen