All Pumps Holland B.V. is in 2000 opgericht als een service verlenend bedrijf voor het oplossen van alle pompproblemen. In ons oprichtingsjaar kwam de eerste opdracht binnen om een binnenvaartschip van pompen te voorzien. Sindsdien is de binnenvaart niet meer uit beeld geweest en is onze dienstverlening ook niet onopgemerkt gebleven.


“We zijn altijd bezig om onze serviceverlening te verbeteren”, aldus Mike Wortman. Onze huidige locatie in Papendrecht heeft hier een grote rol in gespeeld. “We hebben hier een magazijn vol met pompen en onderdelen, maar daarnaast willen we ook gaan inzetten op het verlenen van snelle en goede service door heel Nederland. Daarom ontwikkelen we samen met goede partners diverse service dependances. We beginnen in Vlissingen en in het oosten van het land. Afhankelijk van de resultaten bekijken we of er nog meer steunpunten gewenst zijn. Door de voorraad te verspreiden over het land, besparen we tijd en geld voor de klant.


Service gaat ver

De serviceverlening blijft niet beperkt blijft tot Nederland. De servicewagens reden al in België en Duitsland maar nu ook in Frankrijk. Wat zo mooi is van All Pumps Holland is dat het bedrijf ook op een andere manier buiten de grenzen denkt. Het draait allemaal om pompen, maar tegenwoordig houdt het bedrijf er ook een voorraad boilers op na. Als de drinkwaterpomp het heeft begeven is dat één, maar zonder warm water is het leven aan boord niet te doen. In dit geval zorgt All Pumps Holland ook voor de oplossing. Mike Wortman: “Ik heb weleens een bemanningslid meegenomen omdat het goed uitkwam voor de schipper en weleens een overbodige radarmast meegenomen voor een schipper omdat de leverancier geen zin had die op te halen. Ik ben er voor de schipper en de schipper is er voor mij, we moeten het samen doen.”


Repareren

Een pomp vervangen voor een nieuwe ligt voor de hand, maar zo wordt er in dit bedrijf niet gewerkt. “Als reparatie van een pomp goedkoper is dan vernieuwen, dan doen we dat”, vertelt Mike Wortman stellig. “We werken als team in het belang van de klant.” De vraag vanuit de binnenvaart neemt weer toe, niet alleen op basis van onderhoud maar ook op het gebied van nieuwbouw. Het is dan ook razend druk in Papendrecht.


Wilt u meer weten over All Pumps Holland B.V.?