GROENERVAREN E-MAGAZINE


Opvolgers gezocht!

Wat kun je leren van het MKB en met name van de familiebedrijven? Een hoop! Onderzoek wijst uit dat deze ondernemers vaak innovatiever en creatiever zijn. Daarnaast is het besluitvormingsproces zeer effectief. Échte inspiratie is dus te vinden bij deze bedrijven en daarom vinden wij het zo enorm leuk om deze rubriek te maken. Wij zijn nog op zoek naar nieuwe Opvolgers voor onze volgende editie. Ben je enthousiast over dit concept en wil je jouw bedrijf op deze manier laten zien?

DEZE OPVOLGERS ZIJN JOU VOORGEGAAN....

Philippe en Tom Blommaert

In 1978 startte Philippe Blommaert met het ontwerpen en de produceren van scheepsluiken in aluminium voor de binnenvaart. Nu, 40 jaar later, zijn ze uitgegroeid tot marktleider en heeft Tom Blommaert het roer al enige tijd overgenomen.

Cees Visscher en Theo de Paus

Visscher Scheepsreparatie bestaat al 36 jaar en is uitgegroeid tot een bedrijf met een ijzersterk team. Cees is inmiddels gestopt maar gelukkig is het bedrijf nog steeds in handen van de familie en staat schoonzoon, Theo, al enige tijd aan het roer.

Willem en Pim Poppeliers

Het ondernemen zat er al van jongs af aan in bij Willem Poppeliers. Hij startte in 1967 zijn eigen onderneming in de brandblus- reddings- en veiligheidsmaterialen. Sinds 10 jaar is Pim eigenaar van Polmai Brandbeveiliging BV. Hij heeft de afgelopen jaren het succes van zijn vader verder mogen uitbouwen.

Jan en Dennis-Jan Snippe

Deze keer is het verhaal net iets anders. Jan Snippe en Dennis-Jan Snippe zijn namelijk samen begonnen met het bedrijf Scheepvaartwinkel Marine in Arnhem, nu zo’n 12 jaar geleden. Binnenkort neemt Jan Snippe afscheid van de zaak en gaat Dennis-Jan verder met de onderneming.

Sjaak,Yannick en Dominique Oudakker

Oudcomb B.V. is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de binnenvaart. Het bedrijf is gespecialiseerd in de bouw en exploitatie van hoogwaardige chemicaliëntankers. De scheepsnaam ‘Oranje Nassau’ dat gebruikt wordt door Oudcomb BV is een eerbetoon aan de grootvader van Sjaak Oudakker Jr, dhr J.J. Oudakker. Ontdek waarom dit zo is.

Ton en Ard-Jan Kooren

Ton Kooren is de grondlegger van Kotug International. Zijn zoon Ard-Jan staat al enige tijd aan het roer van deze van oorsprong oer-Rotterdamse sleepdienst. Door de technologische vernieuwingen en de internationale uitbreiding van Kotug hebben beide heren ooit de eretitel 'Havenman van het jaar' mogen dragen. Ieder in een ander tijdsbestek, onder andere omstandigheden en op verschillende gronden.