03 ONLINE PUBLICATIES


Make it fun to read

December; alweer de laatste maand van het jaar. Dit is het moment bij uitstek om nog één keer onder de aandacht te komen van jouw klanten. Vertel ze over de projecten waar je zo druk mee bezig bent geweest, de actuele stand van zaken en wat je voor hen wilt betekenen in het nieuwe jaar. Hoe je dit kunt doen? Wij helpen je graag bij het vertellen van jouw verhaal op een unieke en interactieve manier.

GroenErvaren E-magazine


Wens al jouw maritieme relaties alle goeds in onze speciale december editie!

Deel jouw hoogtepunten!

Met de tijdlijn delen we jouw succesvolle projecten op een overzichtelijke manier. De pagina is in te vullen met tekst, video en beeld. Je pagina is makkelijk online te delen en direct te linken aan je eigen website.

Jouw jaar in beeld.

Heb je veel foto's en/of video's van projecten die je hebt afgerond? Deel ze in een overzichtelijke collage met een korte omschrijving en een link direct naar je website. Natuurlijk kun je deze pagina delen via social media.

Wie schrijft, die blijft.

Heb je bijzondere projecten die je extra aandacht wilt geven? Of wil je meer vertellen over je plannen voor het aankomende jaar? Wij maken er een mooi interview van met een kerstwens welke je gemakkelijk online kunt delen en direct kunt linken aan je website.

Heb je grotere plannen?


Heb je meer te delen en past het niet op één pagina? Wij maken ook online jaarverslagen in jouw eigen huisstijl. Heb je al eerder aan het GroenErvaren E-magazine deelgenomen? Dan kunnen we op basis van jouw deelname een scherpe aanbieding doen. Nieuwsgierig?