'The best things happen unexpectedley.'

Persoonlijke aandacht maakt alles beter. Wil je jouw klanten behouden? Dan doe je er toch alles aan om de relatie met je klanten te versterken? Wij helpen je met het verrassen van jouw huidige klanten.


Bijvoorbeeld door het organiseren van een event of relatiedag. Van een uitnodiging en reminder tot aan de beste locatie, aankleding, catering en persoonlijke herinnering na afloop. Aan elk detail is gedacht. Je kunt bij ons terecht voor het totale pakket of een gedeelte hiervan. Scroll naar beneden om inspiratie op te doen of...


YST LOGISTICS B.V.

event

Sinds 2007 vervoert YST Logistics B.V. allerlei goederen over Europese binnenwateren voor diverse opdrachtgevers. Wij mochten hun 10-jarig bestaan en de opening van hun nieuwe kantoor op de kaart zetten door het organiseren van een onvergetelijk jubileumfeest voor 175 gasten.


Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan met het bedenken van een passend concept, de uitnodigingstrategie en het vinden van de juiste toeleveranciers. Wij hebben het complete project begeleid waarbij de waarden van YST; betrouwbaarheid, heldere communicatie en klantgerichtheid onze inspiratie was voor de realisatie van het event.


Dit heeft zich vertaald in een duidelijke en originele uitnodigingsstrategie, compleet met online registratiepagina. Het was een geslaagd event; met een YST tour door hun nieuwe kantoor, diverse foodtrucks, mooie woorden en muziek. De gasten waren aangenaam verrast door de kwaliteit en de persoonlijke aangename sfeer. Onze opdrachtgevers waren blij dat we alles voor hun uit handen hebben genomen en dat zij gedurende het feest alle tijd hadden voor hun gasten.


Klant aan het woord

'Toegevoegde waarde is niet
overal vanzelfsprekend.
Bij Merkbaar Concept kun je het vinden.'


Gerrie van Tiem, Directeur Teamco Shipyard

The connecting specialist


TeamCo Shipyard is een toonaangevende Nederlandse scheepsbouwer en noemt zichzelf “The connection specialist”. Om hun 10-jarig bestaan, de ISO certificering en de opening van hun nieuwe kantoor te vieren mochten wij in samenwerking met VANDERLOO events een relatiedag organiseren. Het thema ‘verbinden’ liep als een rode draad door de dag.


Wij hebben het concept uitgedacht en de organisatie volledig uit handen genomen: Van uitnodiging tot registratie, het entertainment, foodtruck concept, de visuals en de ontwikkeling en uitgifte van het B-2-B glossy magazine 'Celebration Magazine'.


VANDERLOO events heeft de inrichting en de catering verzorgd. Het is fantastisch om met de juiste partners te werken en er samen een onvergetelijk herinnering van te maken.


16/05/2017