'You can't hit a target if you don't know what it is.'

Jouw doelgroep kun je op vele manieren bereiken. Wij weten dit als geen ander. Natuurlijk kun je ieder denkbaar communicatiemiddel gebruiken maar met een strategisch plan boek je meer resultaat en haal je het meeste rendement uit je reclame- en marketingbudget.


Hoe ga je om met social media en je eigen website? Waar en hoe adverteer je? Wij helpen je met een strategisch plan, de mediainkoop en de perfecte creatieve uiting. Scroll naar beneden om inspiratie op te doen of...

TUG TRAINING & CONSULTANCY

online magazine - Tug Insight

Tug Training & Consultancy is onderdeel van Kotug International en verzorgt wereldwijd professionele Tugtrainingen. Ze zijn erop gericht de maritieme industrie veiliger, betrouwbaarder en winstgevender te maken voor iedereen. Een groot onderdeel hiervan is het delen van hun kennis en expertise.


Om deze kennis internationaal makkelijk te kunnen delen hebben wij voor hun het online magazine 'Tug Insight' ontwikkeld. Elk kwartaal verzorgen wij een editie.


Door onze expertise van de markt denken we actief mee met de redactionele invulling en verzorgen wij de creatieve vertaalslag.

Zo maken we samen een online magazine wat er mooi uitziet en tegelijkertijd besteden wij aandacht aan de wijze waarop we de lezers willen activeren tot het maken van contact.


De promotie van de Tug Insight doen wij door de inzet van een direct mailing en social media.


Klant aan het woord

Wil je meer resultaat boeken op het gebied van marketing en communicatie? Merkbaar Concept staat voor een 'Out of the box' benadering. De meiden van Merkbaar Concept zijn echte verbinders en durven op een directe en eigentijdse manier ook andere markten aan te roeren.


Coen van der Linden, Directeur EPS Group BV


EPS heeft onze hulp gevraagd bij het vertellen van hun verhaal. Na ruim 15 jaar zijn ze toe aan een uitstraling die beter bij hun past; internationaal, zakelijk en innovatief. Wij helpen ze met de marketingstrategie en zorgen ervoor dat alle uitingen hierop aansluiten. Een sterk merk begint bij een krachtig logo; daarom hebben we het logo en de naam aangepast naar EPS Group BV. Inmiddels zijn de eerste stappen naar een vernieuwde uitstraling gezet. Ben je benieuwd naar de visuals?

uitgever van

GroenErvaren E-magazine

Wij verbinden maritieme ondernemers door ze een maandelijks E-magazine te sturen waarin het delen van kennis centraal staat. 'Groene' en 'Ervaren' ondernemers laten we aan het woord. Op een leuke, originele en dynamische manier maak je kennis met de diversiteit van de maritieme industrie. Wij interviewen ondernemers en delen hun verhalen over recente projecten, diensten en/of producten. Daarnaast schrijven we met veel passie vanuit onze eigen eindredactie over (technische) innovaties, personeelszaken, financiële zaken, duurzaamheid en nog veel meer.

SLEEPDIENST VERSCHOOR BV

Een bijzondere kerstkaart

De maand december is bij uitstek de gelegenheid om nog eens op een positieve manier onder de aandacht te komen van je klanten. Voor Sleepdienst Verschoor tevens dé uitgelezen kans om hun klantenkring op de hoogte te stellen over de naamswijzing en de overname door Daniël Veldman.


Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom hebben wij dit unieke verhaal omgezet naar een mooie fotoshoot waarbij we niet alleen de overname in beeld hebben gebracht maar ook het vakmanschap, de betrokkenheid en de

no-nonens mentaliteit waar dit bedrijf voor staat. De fotoshoot is de basis geweest voor het opstellen en het verspreiden van een persbericht, de vormgeving van deze mooie kerstkaart en de vernieuwing van de website.