'It is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.'

Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep direct met jou in contact komt? Daar is geen standaard concept of trucje voor: Het is maatwerk.

Wij denken met je mee en ontwikkelen campagnes met als doel leads te genereren, klanten te werven of personeel te vinden.


Wij zorgen ervoor dat de campagne past bij jouw bedrijf en budget.

Scroll naar beneden om inspiratie op te doen of ...

EUROPE@WORK

Beursquiz

Europe@Work is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van goed en gedreven technisch personeel. Op de vakbeurs Maritime Industry hadden zij een stand, net als vele van hun (potentiële) klanten.
'Hoe komen wij bij deze doelgroep onder de aandacht'?

Deze vraag stond centraal bij het maken van een creatief concept.


Samen met de klant hebben wij een quiz ontwikkeld, de vormgeving en programmering verzorgd. Door een strakke planning en de juiste partners hebben we deze quiz binnen een korte tijd kunnen realiseren.


Na het invullen van de quiz kregen de deelnemers het unieke Europe@Work golfpakket en maakte zij kans op een Golfclinic voor 2 personen. Deze actie is positief ontvangen en vele hebben hier tijdens de beurs aan deelgenomen. Het was een speelse en interactieve manier om Europe@Work nog beter te positioneren. De gegenereerde quizdata van de deelnemers is voor Europe@work een handige tool bij het voeren van hun salesgesprekken.


Na de complete restyle van de huisstijl in 2015 ontwikkelen wij sindsdien ieder jaar een beursconcept van A tot Z. Vaak met een spelelement en een concrete doelstelling.


Ben je nieuwsgierig naar de volledige restyling van de huisstijl?

Klant aan het woord

'Als meiden met een maritieme achtergrond kennen zij het klappen van de zweep. Met hun no-nonsens mentaliteit zijn ze prettig in de omgang. Op een directe maar respectvolle manier weten ze mij als ondernemer een spiegel voor te houden
en te ontzorgen op marketing- en communicatiegebied.'


Dennis van Wijlen, Directeur Marine Power Drechtsteden

MARINE POWER DRECHTSTEDEN

Lancering MPD Fleetmanager en Watertruck+

Marine Power Drechtsteden verzorgd de levering, inbouw en onderhoud van Cummins motoren in de maritieme sector. Deze relatief jonge onderneming is continu op zoek naar innovatie; niet alleen op productniveau maar ook op serviceniveau willen zij de beste zijn.


Tijdens de vakbeurs Maritime Industry '17 hebben zij de MPD Fleetmanager en een unieke productoplossing welke zij hebben geleverd aan het project Watertruck+ geïntroduceerd.


Wij hebben MPD geholpen met hun complete communicatiestrategie, het beursconcept en alle visuals.