Zoals je in ons e-magazine hebt gelezen vertellen wij (visuele) verhalen van ondernemers. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!


Merkbaar Concept BV - uitgever van het GroenErvaren E-magazine

T. 078 3031023

E. info@groenervaren.nl

I. www.merkbaarconcept.nl

I. magazines.groenervaren.nl


Wil je nog iets meer over ons weten? Scroll dan naar beneden...


WIE IS LOTTE...

VERBINDER, STRATEEG, FILESOOF, FAMILIEMENS, OOG VOOR DETAIL, NIEUWSGIERIG, GEEN OPTIMIST OF PESSIMIST MAAR REALIST.


Veel kinderen weten wat ze willen worden als ze later groot zijn. Ik niet, kon niet kiezen. Waarom kiezen als er zoveel te ontdekken valt?! Wat ik al wel heel vroeg wist is dat ik mensen wil helpen.


Ik bleek ook een commercieel talent te bezitten. Dit heeft mij geholpen tijdens de studie NIMA A. Geen keiharde verkoop, maar verkopen vanuit advies over reclamezaken. Ondernemers helpen bij het worden van de beste versie van zichzelf. Dat maakt mij blij.


De afgelopen vijf jaar heb ik mij ingezet om Merkbaar Concept op de kaart te zetten. In deze korte tijd heb ik enorm veel mensen ontmoet, fouten gemaakt en veel geleerd.

Het ondernemen is voor mij: "continu op zoek zijn naar (commerciƫle) kansen, niet voor maar met onze klanten werken en nooit stoppen met leren."

Direct contact:

T. 06 11 21 21 70

M. lotte@groenervaren.nl

WIE IS MAUREEN...

EIGENZINNIG, AMBITIEUS, CREATIEF, OPTIMIST, KUNSTENAAR,

LEVENSGENIETER, INSPIRATOR.


Ik studeerde vormgeving en HBO creatieve communicatie. Dat was interessant en leuk. Maar ik vind het nog leuker om mijn kennis en ervaring te gebruiken; ondernemers van MKB bedrijven helpen om hun verhaal visueel te vertellen. Door mijn roots in de maritieme sector vind ik de (vaak) technische bedrijven met hun no-nonsens mentaliteit het leukst om voor te werken. Vaak zijn zij diegene die met innovatieve oplossingen bezig zijn maar het lastig vinden om dit naar hun doelgroep te vertalen.


Wij motiveren onze klanten om op een andere manier te kijken; anders over beeld na te denken, anders te communiceren en anders naar hun (merk)waarden te kijken.


Inmiddels ben ik bijna 5 jaar ondernemer. Mag ik zelf creƫren. Alle eer opstrijken als dingen goed gaan. Verantwoordelijkheid nemen als het in de soep loopt. Mijn hart volgen. Grootse plannen maken. Heel veel mensen helpen. En heel veel spelen.

Ik geniet er elke dag van.

Direct contact:

T. 06 38 25 39 42

M. maureen@groenervaren.nl